Archief January 2013

Comedy App van Lenette

Iedere dag een lach met de nieuwe ComedyApp van Lenette van Dongen! Vanaf nu is de app van Lenette gratis te downloaden in de App-store & Play-store. Verveel jij je ook zo vaak als je in de bus zit of op de trein wacht? Hoe fijn zou het dan zijn om, samen met Lenette, de tijd te doden? En hoe handig zou het zijn als dat op je smartphone zou kunnen?! Je hebt geluk, want vanaf nu maakt Lenette jouw dag een stuk leuker met o.a. video's, blogs, haar prachtige liedjes, altijd een actuele speellijst met maandelijks leuke acties voor vrijkaarten! 

Lees verder...

Lenette de stilte van het klooster in

In januari, de Maand van de Spiritualiteit met als thema 'Stilte', gaat RKK Kruispunt TV naar het klooster met omroepbaas Jan Slagter en cabaretière, schrijver en acteur Lenette van Dongen. In de drukte en hectiek van alledag zoeken zij de stilte op in het klooster. Slagter doet dit bij de benedictijner monniken in de St. Adelbertabdij in Egmond-Binnen. Van Dongen is te gast in het klooster van de de benedictinessen in het Vlaamse Schoten.

Lees verder...

BLOG: Maestro terugblik

Zoooooo, vandaag heb ik eindelijk eens de ladder gepakt en ben ik van mijn roze wolk nedergedaald om weer aan het echte werk te beginnen; een nieuwe show maken. Trots kijk ik naar het prachtige houten kistje met de gouden baton. De dirigeerstok, gewonnen in het fantastische programma Maestro. Weken ben ik overal aangesproken door mensen die enthousiast riepen dat ze zo genoten hadden van Maestro. Ze hadden gelachen, waren ontroerd geweest. En natuurlijk feliciteerden ze mij. Bijna iedereen die mij aansprak vond het jammer dat het voorbij was omdat ze er elke week voor gingen zitten. Mensen die er voor thuis bleven. Maestro heeft ongelooflijk veel mensen blij gemaakt. Hun blij werd mijn blij.

Lees verder...